Fenja-serien

Fenja serien är en grupp avfuktare, mer specifikt kondensavfuktare som är både klimatsmarta och innovativa. I serien ingår tre varianter som alla är bra på sitt sätt. Nu ska du få veta mer deras fördelar och skillnader så att du lättare kan besluta vilken av dem som passar dig bäst.

Läs mer

Om fenja-serien

Fenja serien är en grupp avfuktare, mer specifikt kondensavfuktare som är både klimatsmarta och innovativa. Vi har även sorptionsavfuktare, om du behöver det.

I serien ingår tre varianter som alla är bra på sitt sätt. Nu ska du få veta mer deras fördelar och skillnader så att du lättare kan besluta vilken av dem som passar dig bäst.

Arctus Fenja tio rekommenderas för villaägare. Den är liten och lätt att placera där du själv tycker att den passar bäst. För dig som har hus med källare och tvättstuga är den utmärkt att torka tvätten med. Fenja renar dessutom luften i huset med hjälp av ett filter som är lätt att göra rent.

  • Villaägarens bästa val!
  • Kan placeras där du vill!

Fritt från mögel och fukt

För att undvika mögel och fuktskador i ditt hus kan du skaffa dig en Arctus Fenja 20. I känsliga områden av huset, till exempel källaren eller garaget, hjälper den till med en bra ventilation. Om strömmen går startar den om sig själv och det kan husägare ha stor nytta av i en utsatt situation.

  1. Hjälper husets utsatta platser.
  2. Slutar ej fungera vid strömavbrott.

Stor och effektiv

Har du en gillestuga i huset och tycker om att samla dina grannar och vänner där? Då är Arctus Fenja 25 en bra investering. Den är tystgående och har högre kapacitet än de andra modellerna. I ett stort hus med mycket folk och flera gemensamma utrymmen är det extra viktigt att rensa luften.

  • Hjälper flera människor.
  • Större och bättre.

Arctus Fenja 25 är anpassad till villaägaren på flera sätt. Den rullar enkelt och smidigt och är lätt att förflytta till husets olika rum trots sin storlek. Vattentanken som rymmer 25 liter tömmer man lätt utan att spilla någonting.Modellen är dock endast för utomhusbruk och får ej användas vid fester i trädgården.

Viktiga skillnader

Den största olikheten mellan modellerna är deras kapacitet. Om ditt hus är relativt litet är Arctus Fenja tio kanske det bästa valet. Men du som har ett stort hus där det ofta är mycket folk har mer glädje och nytta av Arctus Fenja 25. Tvättar du mycket kläder rekommenderas Arctus Fenja 20.

Bäst i tvättstugan

Om du tillbringar mycket tid i tvättstugan är Arctus Fenja 20 till mycket god hjälp. Den klarar att avfukta 20 liter vatten om dagen och kan därför torka stora mängder kläder på kort tid. Samtidigt som den också är ett ekonomiskt bra val finns det flera fläktlägen att välja på.

  • Torkar lätt din tvätt
  • Bra val

Är familjen inte så stor? Behöver du torka dina kläder så fort som möjligt? Arctus Fenja tio har det som krävs för att snabbt och effektivt torka mindre mängder tvätt. Om du behöver få kostymen torr i tid för festen eller tvättar arbetskläder till jobbet imorgon är den utmärkt för dig.

Mest prisvärt

Du vill förstås få ut så mycket som möjligt av ditt köp. Främst bör du tänka noga över dina behov. Hur stort är huset? Behövs den största modellen eller kanske räcker det med medium? Köp inte mer än du behöver men skaffa dig ändå någonting bra. Arctus Fenja har alltid modellen för dig.

Frågor och svar

Är det svårt att rengöra utrustningen?

Du kan med lätthet hålla de olika modellerna i fint skick

Vilken modell är att föredra?

Det beror på vilken kapacitet du efterfrågar när det gäller avfuktning.

Stannar maskinen automatiskt?

När behållaren blivit full stannar allting upp av sig självt.

NYHETER I DIN INKORG

Om du går med i vårt nyhetsbrev så får du veta det allra senaste om våra produkter.